Star wars / P. Mutasen Elokuvakonepaja

Välillä (aika usein) sitä miettii, että kannattaako aina olla aukomassa päätään. Tämän kohdalla en epäröi yhtään sanoa että kannatti. Projekti nimittäin lähti siitä, että sanoin internetissä ääneen, että olis joskus siistiä tehdä (kasari-) leffajuliste. Alle viiden minuutin päästä tästä lausahduksesta sain viestin, kiinnostaako Star Wars.

Kyseessä on P.Mutasen Elokuvakonepajan joulutervehdys, jonka tein yhdessä kuvaaja Marko Rantasen kanssa. Ollaan Markon kanssa tehty useita projekteja yhdessä noin 10 vuoden ajan. Trendiin tehtiin esim. tällaista valokuva-kuvituskomboa:

Meidän työprosessia kuvaa varmaan parhaiten ping-pong. Meillä molemmilla on luotto toistemme tekemiseen, jossa erityisen kovasti arvostan sitä että saan rääkätä raakakuvia vapaasti. Kuvaa on jynssätty verkon yli, naamatusten emme tämän projektin tiimoilta nähneet kertaakaan. Tätä oli kiva tehdä, vaikka suorituspaineet olivat jossain kohtaa järjettömät.

Teen myöhemmin postauksen Star Wars -kuvan työvaiheista, jos jotain kiinnostaa kuinka kuva syntyi. Siihen asti, Forcet ja silleen!

- HS°